Vinter hyggebilleder

Jeg var i weekenden på besøg hos min søster i Sjællands Odded. Det er lang tid siden jeg havde set hende og i den mellem liggende tid har min søster, Trine, fået ny kæreste og en bonus søn. Det er jo så oplagt at dem måtte jeg fotografer. Det pleje jo ellers at være hvalpe jeg fotografer når jeg besøge Trine, da hun opdrættere Bulldogs. Men denne gang kom der kun en hund med, nemlig Trins nye bonus søn Mio på snart 5 år og hans hund Ella. Vi tog en tur på stranden, næsten alle sammen, ( Mio´s far skyndte sig at køre nogle ærende , fordi han troede han kunne slippe for at være model).

Så de første billeder I kan se er Mio, Trine og Ella. Da vi kom tilbage til huset fik jeg lokkede Trines kæreste Mikkel, til alligevel at lige prøve at få tage lidt billeder. Jeg tro jeg har kurreret hans skræk, så jeg måske til sommer kan lave en serie af HELE den lille familie. 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F a c e b o o k