Anne-Mette & Allan

Anne-Mette og Allan har kendt hinanden i 3 år og venter en lille dreng til Januar. Da jeg tog billederne var Anne-Mette i 26 uge og der er kun en 🙂  Vi tog til Kildebrønde Frugtplantage hvor de i år som noget nyt har “pluk selv græskar”. Anne-Mette har boede i USA og er vild med græskar så det var jo oplagt at udnytte chancen når den nu var der. Jeg elsker efterårs farverne det kældre portrætter godt.

Emma min datter havde lagt makeup på Anne-Mette. Og så kom Emma ellers på opgave med at holde skærme, det blæste lidt, så det var lige før hun fløj hen over marken. Efter vi havde fotograferet kom Anne-Mette med en god opskrift på græskar suppe. Som vi straks gik hjem og lavede.

1 græskar skåret i mindre stykker koges sammen med hvidløg og alm løg og salt og peber. Vandet hældes fra og suppen blændes med kokosmælk og vupti du har en lækker suppe.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F a c e b o o k