Hotel Bretagne

Jeg har sammen med min mand været på Hotel Bretagne i Hornbæk. Det er meget sjælendt  at vi har gjort noget uden vi har haft vores børn med. For ikke at sige meget sjælendt, vi har været gift i snart 21 år og det her er nok kun 3 gang vi har været lidt afsted uden en eller flere af vores 3 unger. Så det var dejligt med lidt alene tid.

Hotellet er blevet sat i stand fra kælder til kvist, og der duftede af maling og nyt træ. De åbnede i April og det er blevet renoveret i en hyggeligt og smagfuld stil. Vi ankom sidst på eftermiddagen til kaffe og kage, vejret var dejligt så vi kunne sidde udenfor og nyde det.

Det er mange år siden vi har været i Hornbæk, 15 år ca, så vi gik en tur end til den lille haven og lidt rundt i byen. Der er nu dejligt ved vandet.

Med i vores “Traditionelt Badehotel ophold” som de kalder det var der en 4 retters menu. lækkert mad i dejlige omgivelser. Alt ialt kan vi kun sige at det var super hyggeligt og vi kommer helt sikkert tilbage. Så vi kan kun anbefale det til andre.

hotel 1hotel 2hotel 3hotel 4hotel 5hotel 6

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F a c e b o o k