Hotel Bretagne

Jeg har sammen med min mand været på Hotel Bretagne i Hornbæk. Det er meget sjælendt  at vi har gjort noget uden vi har haft vores børn med. For ikke at sige meget sjælendt, vi har været gift i snart 21 år og det her er nok kun 3 gang vi har været lidt afsted uden en eller flere af vores 3 unger. Så det var dejligt med lidt alene tid.

Hotellet er blevet sat i stand fra kælder til kvist, og der duftede af maling og nyt træ. De åbnede i April og det er blevet renoveret i en hyggeligt og smagfuld stil. Vi ankom sidst på eftermiddagen til kaffe og kage, vejret var dejligt så vi kunne sidde udenfor og nyde det.

Det er mange år siden vi har været i Hornbæk, 15 år ca, så vi gik en tur end til den lille haven og lidt rundt i byen. Der er nu dejligt ved vandet.

Med i vores “Traditionelt Badehotel ophold” som de kalder det var der en 4 retters menu. lækkert mad i dejlige omgivelser. Alt ialt kan vi kun sige at det var super hyggeligt og vi kommer helt sikkert tilbage. Så vi kan kun anbefale det til andre.

hotel 1hotel 2hotel 3hotel 4hotel 5hotel 6

Milk Bath

Som noget nyt kan jeg nu tilbyde en anderledes gravid fotografering. Det kræver dog at du selv ejer et badekar 🙂 eller kender en hvor du kan låne et.

En milk Bath session vil sige et badekar fyldt halvt op med vand der er farvet så det ligner et bad af mælk og jeg fylder det med en masse smukke blomster.

Farve valgt er helt op til dig, måske lyserødt hvis du venter en pige og blå nuancer hvis det bliver en dreng.

Jeg har forskellige kjole der kan bruges til dette eller bare et stykke stof til at dække det mest nødvendige 🙂

Kunne du tænke dig en sådanne optagelse,  kontakt mig, gerne så tidligt i din graviditet, det kræver nemlig lidt planlægning.

På billederne kan I se Christina der venter en pige, og hun var i 35 uge.

296 - blogboard

Wedding in Poland

Så har jeg lagt sidste hånd på Beata og Poul Erik´s fantastiske bryllup. Beata er fra Polen så det havde altid været en drøm for hende at holde en stor fest for både dem hun kender i Polen og Danmark. Her var der så den oplagte mulighed, da hun sidste forår mødte sit livs kærlighed, Poul Erik.

Beata fik hurtigt vist Polen frem til Poul Erik som forelskeds sig i landet med det samme. Så bryllup blev det i Polen. Det er sjovt at opleve bryllupper i udlandet. Traditionerne er jo aldrig de samme.

I Polen der fester man virkelig, der var folkedansere, Tango danser, og Samba danser plus en Bartender der kunne noget med flasker. O g så spiser man, 3 retters menu så er der buffet og så ligne en helstegt pattegris, og sluttes af med bryllupskage formet som den ligge havfrue.

Som bryllupsarrangør havde brudeparret fundet frem til www.gustownewesele.pl

Working Photographer

Den 4 Juli 2015 var jeg i Polen for at fotografere Beata & Poul Eriks Bryllup. Som assistent havde jeg min mand Bo med. Han fik den lille opgave at tage lidt behind The Scene

On the 4 of July, 2015 I wa in Poland to photograph Beata & Poul Erik´s Wedding. An an assistant I had my husband Bo whit me. He got the small task to take som behind the scenes.			
F a c e b o o k