Wedding in Poland

Så har jeg lagt sidste hånd på Beata og Poul Erik´s fantastiske bryllup. Beata er fra Polen så det havde altid været en drøm for hende at holde en stor fest for både dem hun kender i Polen og Danmark. Her var der så den oplagte mulighed, da hun sidste forår mødte sit livs kærlighed, Poul Erik.

Beata fik hurtigt vist Polen frem til Poul Erik som forelskeds sig i landet med det samme. Så bryllup blev det i Polen. Det er sjovt at opleve bryllupper i udlandet. Traditionerne er jo aldrig de samme.

I Polen der fester man virkelig, der var folkedansere, Tango danser, og Samba danser plus en Bartender der kunne noget med flasker. O g så spiser man, 3 retters menu så er der buffet og så ligne en helstegt pattegris, og sluttes af med bryllupskage formet som den ligge havfrue.

Som bryllupsarrangør havde brudeparret fundet frem til www.gustownewesele.pl

Working Photographer

Den 4 Juli 2015 var jeg i Polen for at fotografere Beata & Poul Eriks Bryllup. Som assistent havde jeg min mand Bo med. Han fik den lille opgave at tage lidt behind The Scene

On the 4 of July, 2015 I wa in Poland to photograph Beata & Poul Erik´s Wedding. An an assistant I had my husband Bo whit me. He got the small task to take som behind the scenes.			

Sofie

Jeg har været on location for at tage Studenter billeder af Sofie, som er færdig på STX i næste måned. Sofie havde selv fundet de 2 steder vi var for at skyde hendes billeder. Super steder, der kommer jeg helt sikkert tilbage til.

Men nu kan I jo selv se resultatet, Studenter billeder behøver ikke være de traditionelle i studiet.

Untitled-1

F a c e b o o k